Уеб дизайн, Редизайн на уеб сайтове

В секция Уеб дизайн, Редизайн на уеб сайтове ще намерите статии за всичко свързано с графичното оформление на уеб страниците.

Дизайн и редизайн на уеб сайтовеУеб дизайнът е визията на уеб сайта.

Чрез уеб дизайна не само се изгражда лицето на Вашата фирма в Интернет, но и се подчертава структурата на уеб сайта. Неговата фунция не се изчерпва с това да направи сайта красив, чрез него се предават послания на потребителя, посредством способите на визуалната комуникация.

Редизайнът е промяната на облика на уеб сайта.

Редизайн се налага, за да се освежи сайта, за да се следват промените в уеб стандартите и интернет технологиите. По този начин уеб страницата Ви се сдобива с модерната визия, която потребителите очакват, докато сърфират в Интернет, а и придобива облика на професионално изграден уеб сайт.

  • Обновяване на дизайна на уеб сайтове

    Публикувана на 14.02.2011

    Промяната на уеб сайта е от съществено значение. Честата актуализацията на информацията е задължителна и заради рейтинга на сайта, и за да се привлекат потребителите да посещават страницата редовно. Редизайнът се налага, за да се следват нововъведенията в областта на уеб дизайна и уеб технологиите.

    повече

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »