Оптимизиране на уеб сайтове за търсачки

СЕО оптимизацияSEO оптимизацията на уеб сайта за търсещите машини е от първостепенно значение в днешния свят, в който информацията е ценност, дори сама по себе си.

Концепцията, която се изгражда при създаването на един професионален уеб сайт започва от стратегията за неговото развитие. Именно от нея зависи структурирането на елементите и вътрешните страници в сайта, дизайна, който им придава уникалния облик на Вашата фирма и, не на последно място - подбора на ключовите думи и текстовата информация.

В секцията SEO оптимизация ще намерите публикации, свързани със популяризацията на уеб страници за търсачките и различните тактики, които спомагат за успешното развитие на уеб сайтовете.

  • Успешни СЕО тактики

    Публикувана на 25.01.2011

    Успешни СЕО тактики за повишаване на рейтинга на уеб сайта Ви. СЕО оптимизацията (Search engine optimization) е важна част от израждането на всеки уеб сайт, тъй като именно тя води до повишаване на page rank (рейтинга) на страниците.

    повече

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »