Новини

 • Дизайн и редизайн на уеб сайтове

  Дизайнът и редизайнът на уеб сайтовете са от съществено значение при изграждането на визията и при поддръжката от гледна точка на своевременната актуализация не само на съдържанието, но и на структурата им.

  Дизайн и редизайн на уеб сайтовеДизайнът е важна част от оформлението на всеки уеб сайт.

  В днешно време, когато живеем на бързи обороти, промяната се превръща в необходимост. В този смисъл, не само честата актуализация на информацията в уеб сайта, но и редизайнът са съществена част от това да привлечете нови портебители в сайта си, а и да задържите настоящите.

  В секция Дизайн и редизайн на уеб сайтове можете да намерите актуална информация за всеки дизайн или редизайн, създаден от Интер Медиа. Целта ни не е просто да изброим последните си проекти, все едно, че сме описали портфолиото си в текстови вариант, а да Ви запознаем с интересни хрумвания възникнали в творческия процес, да Ви информираме за тенденциите, които следваме, технологиите и техниките, които използваме при изработката на уеб сайтове, да Ви разкрием малко от това, което ни прави уникални.

 • Събития

  Интернет е най-бързо развиващата се медия в днешно време.

  Събития

  За разлика от конвенционалните медии, които са само носители на информация, световната мрежа дава възможност на потребителя да стане пряк участник в събитията, които се случват в действителността, да изкаже мнението си, да следи развитието им в реално време. В секция Събития Интер Медиа можете да намерите информация за актуални и интересни факти и случки.

  Ние не просто създаваме уеб сайтове за нашите клиенти, ние приемаме присърце и тяхното развитие, защото популяризацията на един уеб сайт е невъзможна без детайлното познаване на сферата на дейност на клиента. Част от нашите клиенти и партньори са свързани с културния живот в България и за нас е удоволствие да споделим с Вас част от събитията, на които сме присъствали лично и сме се убедили, че си заслужават вниманието.

 • Успешни уеб сайтове

  Успешните уеб сайтове са тези уеб сайтове, които работят за популяризацията на своите собственици. Това зависи от правилно изградената концепция за структурирането и развитието на конкретния уеб сайт.

  Успешни уеб сайтовеУеб сайтът е не просто лицето на Вашата фирма в Интернет, но и Вашия виртуален офис.

  Начинът, по който привличате своите клиенти е важен, но по-важното в случая е това да бъдете лесно откривани. Към милионите сайтове в мрежата всеки ден се добавят все повече. От една страна това разширява възможностите на потребителя за достъп до информация, но от друга, става повод и за пренасищане от прекалено многото спам, от множеството сайтове, които не съдържат съществена информация в себе си. Как да направите сайта си успешен за бизнеса си и как да го оптимизирате, така че да се класира на първи позици в търсачките? Има много статии по въпроса, които дават съвети или трикове за това. Истината е, че най-съществения фактор е изграждането на маркетингова стратегия, която е разработена специално за Вашата фирма и потребностите и целите на Вашия бизнес.

  В секцията Успешни уеб сайтове ще Ви запознаем със сайтове, които са постигнали оптималните резултати в това отношение. Част от тях са клиенти на Интер Медиа.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »