Изработка на фирмен уеб сайт

Изработка на фирмен уеб сайт

Интер Медиа предлага изработка на фирмени уеб сайтове.

В началото на 21 век уеб сайтът не е каприз или лукс, защото присъствието в Интернет пространството помага на всяка една фирма, да достига до все по-широк кръг от потенциални клиенти.

Фирменият уеб сайт е необходимост за всеки бизнес.

 

Интернет е най-бързо развиващата се медия в историята. В началото на 90-те години на ХХ в. Интернет е бил територия единствено за избраници! Сега Интернет е най-масовото средство за глобална комуникация.

За сравнително кратко време Интернет потребителите в България са се увеличили драстично и защо да не предложите на тази широка аудитория това, което предлага Вашата фирма!

Но един ефективен уеб сайт не е само набор от текстове и картинки!

И от тук идва и въпросът за качествената изработка на уеб сайта. Въпросът не е в това фирмата Ви да има уеб сайт, който нито се поддържа, нито излиза на ключови позиции при търсене (най-вече в търсачката Google), а уеб сайт, който подхожда на индивидуалността на Вашата компания, който Ви откроява от конкурентите Ви в бранша и най-вече уеб сайт, който създава имиджа, лицето на фирмата Ви в интернет пространството. Един перфектно изграден уеб сайт, не е достатъчно условие, за да завоювате заветната първа позиция при търсене, защото ако не го поддържате скоро рейтинга му ще спадне и трудно ще се покачи отново.

Гледайте на уеб сайта си като на Вашия виртуален офис, мястото, което работи за вас 24 часа в денонощието и което привлича нови клиенти. А новите клиенти означават доходи и просперитет за фирмата.

Не искате, когато клиент дойде в офиса Ви да бъде мръсно, неподредено или неорганизирано, нали? За уеб сайта си трябва да мислите по същия начин - да няма продукти или услуги, които вече не предлагате на пазара. Помислете си, какво би си помислил един Ваш клиент, който намери сайта Ви в интернет и поиска конкретния продукт или услуга, а Вие му кажете, че вече от половин година не предлагате това. А тези чували ли са за поддръжка на уеб страницата си? - ще си помисли той.

Но поддръжката е много повече от това да махнете старата информация или да я замените с нова, да променяте цените или да обявите "Специални оферти". Поддръжката на уеб сайта включва всичко - от добавянето на новини за Вашата фирма - неща, които искате всички да разберат, събития, които предстоят до СЕО оптимизацията.

СЕО оптимизацията е непрестанен процес от създаването на Вашия сайт до края на живота му. Да спрете да оптимизирате сайта си е все едно да спрете да давате вода и храна на човек - независимо дали е бебе, малко дете или възрастен.

Съответно, постоянно трябва да проверявате Вашия сайт, къде излиза, как излиза, позиции, ключови думи, посещения...

Всеки ден излизат много нови бизнес портали, включвайте сайта си в тях. Това се наричат външни препратки.

Според Вас кой сайт ще предпочете Google - този кой има 10 външни препратки или някой със 100?

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »