Изработка и поддръжка на уеб сайтове

Изработка и поддръжка на уеб сайтове

Изработката и поддръжката на един професионален уеб сайт не се изчерпва с неговия дизайн.

Уеб сайтовете и професионалните уеб сайтове се различават помежду си по цялостната концепция за тяхното изграждане и развитие.

Първоначално, уеб сайтът трябва да бъде много внимателно планиран от гледна точка на предназначението му и целевата аудитория. Най-общо казано, потребителите могат да се разделят на три групи: търсещи информация (търсят нещо конкретно и ще продължават да търсят, докато не го открият), търсещи забавление (имат по-скоро очаквания, отколкото цел и ще сърфират из сайта, докато не удовлетворят своето очакване) и нуждаещи се от конкретна услуга или стока (сайта трябва да е насочен към обекта на неговата дейност, за да бъде задоволено търсенето на тази група потребители).

Ако Вашите потенциални клиенти, биха се заинтересували предимно от стоките или услугите, които предлагате, акцент в уеб сайта Ви, трябва да са именно те.

След като установите приоритетите си, ще можете много по-точно да очертаете границите на своя сайт като дизайн и структура. Визията на уеб сайта трябва да се вписва в корпоративния Ви дизайн, за да бъде лесно разпознаваем, а стилът му трябва да пасва на потребностите на клиентите Ви. Например, едва ли бихте създали новинарски сайт, изобилстващ от шарени картинки, или сайт за ски екипировка, чийто фон е слънчев плаж...

Много важен момент в изграждането на уеб дизайна е възможността за евентуални промени в него на по-късен етап, за да не се стигне до положение, в което за една промяна, да се наложи да се редактира от нулата.

Вашият уеб сайт, трябва не само да е стилен, но и лесен за употреба. Ако потребителят се изгуби, ще получите точно обратния ефект. Ето няколко съвета за това:

  • - Чрез уеб сайта си трябва да покажете ясно кои сте и какво предлагате
  • - Структурата на уеб сайта трябва да е ясна, за да помогнете на потребителите да намерят това, което търсят
  • - Направете съдържанието на уеб сайта лесно достъпно от всяка вътрешна страница
  • - Използвайте уеб дизайна, за да подобрите, а не да дефинирате съдържанието - тези два елемента трябва да са в хармонично взаимодействие.

Ние с удоволствие ще Ви помогнем. Свържете се с нас.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »