СЕО оптимизация

СЕО оптимизация

СЕО оптимизацията (или лесното откриване на уеб сайт при търсене) е процеса на популяризиране на Вашия уеб сайт и появяването му на ключови позиции при търсене в Google и други търсачки.

СЕО оптимизацията (Search Engine Optimization - оптимизиране за търсещи машини) е много съществен момент при изработката на Вашия уеб сайт, за да могат Вашите потенциални клиенти и партньори да Ви откриват бързо и лесно в интернет пространството.

 

СЕО фактори, влияещи на рейтинга на уеб сайта

Множество са SEO факторите, които влияят върху класирането на даден уеб сайт в резултатите на търсачките. СЕО оптимизацията основно може да бъде разделена на две групи, вътрешна СЕО оптимизация (включването на правилни заглавия, ключови думи, описание, вътрешни препратки) и външна СЕО оптимизация (изграждането на карта на уеб сайта и публикуването на линкове към Вашия уеб сайт в портали и търсачки).

SEO оптимизацията улеснява намирането на Вашия уеб сайт, увеличава посещенията му многократно и вдига рейтинга му в Google.

Ефективната оптимизация гарантира, че уеб сайтът ви ще е представен по уникален начин пред Интернет аудиторията и следователно ще представлява ценен ресурс и за търсачките. Погрешно е схващането, че SEO служи главно за манипулиране на резултатите в SERP (Search engine result pages). Истинската оптимизация за търсачки ви гарантира, че сайтът ви ще предоставя на потребителите това, което те очакват от него. Всеки уеб ресурс, който спазва този основен SEO принцип, притежава реални шансове да заеме водещи позиции в резултатите при търсене по най-конкурентните ключови думи.

SEO е мощен Интернет маркетингов инструмент и когато е използван правилно осигурява висока възвращаемост на инвестициите (ROI). Оптимизацията на един уеб сайт за търсещите машини, може успешно да доведе до нарастване доходността на Вашия бизнес, посредством увеличаване на видимостта му в Интернет пространството.

Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »