Лого дизайн

Лого дизайнът (изработката на лого) е тази част от корпоративния дизайн, която синтезира дейността и целите на компанията в един единствен графичен образ, който се превръща в символ на самата фирма. Освен уеб дизайн, Интер Медиа предлага изработка на фирмено лого и създава и фирмена идентичност за клиентите си, организира рекламни кампании, спомага за популяризацията на клиентите си в Интернет, а и извън него.

Онлайн магазин за бельо Афродита - 3-езиченОписание

Afrodita N & N е онлайн магазин за бельо. Към момента работи на 3 езика (английски, немски и италиански), като езиците в магазина могат да се надграждат. Функционалността на онлайн магазина включва :

Посети страницата

Фотограф Пламен Самуилов


  • PHP
  • HTML
  • CSS
  • AJAX
  • MySQL
  • SEO
  • Дизайн
  • XHTML

Описание

Професионална уеб страница на младия и талантлив фотограф Пламен Самуилов. Сайтът съдържа информация за фотографа, галерии с най-добрите му снимки с високо качество, форма за контакти и анкети. Сайтът е интегриран с facebook и разполага със система за контол на текстовото и снимковото съдържание.


Фериарт Продъкшънс
Деспина 9
AVANTURA.BG
Вел Дизайн
Център ЕКАТЕРИНА
Погребална агенция Вечна памет
Интер Медиа
Уеб проекти - портфолио

Услуги - изработка на сайт

Изработка на сайтове

Уеб сайтове за заведения, Уеб сайтове за ресторанти, дискотеки, барове, пицарии

Интер Медиа изработва уеб сайтове за заведения - ресторанти, дискотеки, барове, пицарии. Всеки един наш проект разполага със CMS (система за управление на съдържанието).
Цената е от 350 - 750 лв.

повече
Статичен уеб сайт

Статичният уеб сайт е подходящ за личен сайт или за малка фирма с желание да популяризира дейността си. Този вид уеб сайт е Вашата виртуална визитка.
Цена за изработка на статичен уеб сайт (уеб сайт без система за администрация): 320 - 450 лв.

повече
Динамичен уеб сайт

Динамичният уеб сайт е подходящ за компании, желаещи да развиват бизнеса си в Интернет, да популяризират цялата си продуктова гама в Интернет или да правят много често актуализация на данните в сайта.

повече

Новини

прочети всички новини »